تبلیغات
هنر در خانه

هنر در خانه
 
قالب وبلاگ
نویسندگان

شب چله با
پودینگ هندوانه

مواد لازم:
آب هندوانه نیم لیتر
شکر قهوه ای 50 گرم

نشاسته ذرت 40 گرم
پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته ذرت،شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا روان شود.سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نکات:
برای گرفتن آب هندوانه آن را داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد کنید تا کاملا زلال شود.
در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز به مواد اضافه کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.







طبقه بندی: آشپزی و شیرینی پزی و...،
[ پنجشنبه 20 آذر 1393 ] [ 10:49 ب.ظ ] [ Arefeh ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :